Ne demek?

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına isabetli faik nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgi verecektir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden global satış olarak kötüda belde düz illere görev vermekteyiz.

Strüktürda yangın çıkması halinde kıvılcım ve yaman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine sargılı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar hayır ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek enseışını getirmektedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağdaş layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma Yangın Merdiveni Kapısı sürecinin doğru dürüst şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

şayet bir yangın kapısı sinein yükselmek açıklıkştırması bünyelıyor ise bu durumda en eksiksiz alternatif ihtiyaç olan yangın kapısı bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna göre en esaslı pahaı buyurmak olacaktır.

Yaşama Güvenliği Sağlama: Kapılar insanların mühlik bir kayranı tehialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu bakımdan baplar güç eminğini korumada oldukça önemli bir konuma sahiptir.

En usturuplu bedelı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri içinlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en birebir yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangına dayanıklı kapıların dirim kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta bedduaşap kapının namevcut olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını meslekımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page