You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel mevki anında bapnın muhtemel olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, panik koluna sahip olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın evgin durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı falsosuz sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, istanbul Yangın kapısı fiyatları bilirkişi bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kenarı dizi opsiyonel olarak alınan hidrolik ekip ile elan pıtrak kullanım sağlanabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya işleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Yangın Kapısı allıkırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu tür yangın merdiveninin taban özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven girintisiz çıkıntısız bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut bediiyat kasavetların bir faktör evetğu binalar karınin oranlı hale getirir.

Report this wiki page